Informasjon om prosjektet

Anders KNUTZEN
Investor
PRO ADMIN LTD
Administrativ prosjektleder
Azmi DAGLI
Arkitekt
     

Noen praktiske opplysninger om prosjektet
Investor Anders Knutzen er partner i det norske selskapet Pro Admin AS. Firmaet har datterselskap i Tyrkia, som jobber med ulike prosjekter i områdene rundt Alanya. Selskapet utfører alle adminstrative oppgaver, mens arkitekt Azmi Dagli er utøvende entrepenør. Den samlede erfaring med prosjekter i Tyrkia, gir kundene en trygghet om en leveranse som forventet.

Leilighetene leveres nøkkelferdige, rengjorte og ferdig beplantet.
FDV mappe av norsk standard medfølger.
Egen bolig for en forvalter/vaktmester er inkludert i prosjektet, sammen med de store fellesområdene som vises på tegningene.
Veien opp fra hovedveien skal oppgraderes med nødvendige grøfter, dreneringsrør og et asfaltlignende dekke.

Byggestart skjer når 2 villaer er solgt. Dette sikrer at prosjektet er fullfinansiert. Kontrakter som skrives anses som gyldige / rettskraftige når disse signeres.
Byggetiden anslås til 18 mnd. fra oppstart.
Det opprettes umiddelbart et sameie - etter tyrkisk lovgivning - med samtlige eiere.

Noen ord om prosjektet. Mine tanker og visjoner (Anders Knutzen):

Dette er stedet for deg som ser for seg en aktiv pensjonisttilværelse og ønsker å bo ved middelhavet særlig høsten og vinteren igjennom. Gazipasa har mye av det samme klimaet som Kypros om vinteren. Dvs. du kan gå i t-skjorta og bade i havet hele året. Prosjektet er også velegnet for familier som ønsker seg litt større plass, hver villa kan benyttes som generasjonsbolig.
Like gjerne er det et godt investeringsprosjekt for firmaer, som ønsker et suverent feriealternativ for eiere og ansatte.

Her er strandbaren helårsåpen. Tomten er en ca 100 meter lang åskam med utsikt 360o. I nærområdet er det olivenproduksjon. Gjeterne går her med sine geite- og saueflokker om vinteren. Nærmere norsk seterlandskap kommer du ikke!! Utsikten er formidabel. Vi ser utover Gazipasa by med 20 000 innbyggere. Mot nord er Taurusfjellene med snø om vinteren. Utrolige og fantastiske lysstemninger morgen og kveld - spesielt må kveldssolen innover fjellene oppleves.

Det er milevis av småveier rundt Gazipasa som egner seg for friluftsliv. Jeg vil ikke anbefale turer i krattet i Tyrkia, (her ser vi hvor positiv istiden var med nedslipingen av fjellheimen hjemme i Norge). Området rundt eiendommen er likevel spennende for barn og barnebarn. Luften på tomta i vinterhalvåret er ubeskrivelig, det er som å være i en urtehage.
Gazipasa ligner ikke Firenze med fantastisk arkitektur og flotte vinmarker omkring. Dette er en tyrkisk småby med drivhus og landbruk, og gir ikke den helt store estetiske opplevelsen ved første øyekast. MEN, Gazipasa har et sjarmerende sentrum med gater, plasser og smug med små forretninger og spisesteder. Og det beste av alt; Menneskene er utrolig hyggelige, vennlige og utadvendte. Jeg har vært mye i Gazipasa de siste 5 årene, og det blir bare bedre og bedre. De vennlige menneskene du møter ute er stort sett menn, damene holder seg mest hjemme ved kjøkkenbenken eller jobber i drivhusene. Dette er Tyrkia. Grønnsaksmarkedet på fredagene er som Oslos største grønnsaksmarked ganger 10. Jeg mener man kan spise seg sunn her nede. Grønnsaksmarkedet må bare oppleves; du får ALT - og varene er ikke sprøytet. 3 km fra sentrum ligger den flotteste stranden man kan tenke seg. Her anlegges det også en havn som ikke enda er ferdig utviklet.

Vi er priviligert som kommer tidlig inn i området og kan følge med i fremtidig utvikling. En utvikling som jeg selv tror blir formidabel. Vi blir boende i et tyrkisk bebodd område med utsikt til turistområdet som vi kan besøke og reise fra. Å bo midt i et bar - restaurant - hotellområde i månedsvis tror jeg ikke er bra for helsen.

Det skal godt gjøres å finne et tilsvarende anlegg. Men, skal man trives, må man lage hyggen selv. Alle har god plass til å være for seg selv. Det blir også lett å søke fellesskap dersom man ønsker det. Det blir også enkelt å ta i mot besøk.
Jeg er helt overbevist, dette blir helt topp. Når 2 hus er solgt blir det BYGGESTART.

 

Velkommen!

Med vennlig hilsen
Anders Knutzen


Gazipasa Panorama v/Anders Knutzen - Mail: info@gazipasa-panorama.no

Design: Turtleweb