Gazipasa Panorama

Gazipasa by er under full utvikling, takket være både den nye flyplassen og ny hovedvei mellom Antalya og Mersin. Hele veiprosjektet skal stå ferdig i løpet av 2015.

Arbeidet med ny hovedvei mellom Gazipasa og Alanya er i gang. Strekningen Demirtas-Gazipasa åpnet i begynneslen av juni 2012.
Flyplassen mottar i 2012 fly fra 10 ulike internasjonale flyselskaper, samt innelandstrafikk. Utbyggingen fortsetter og målsettingen er å ta i mot rundt 3 millioner besøkende hvert år.

Man behøver ikke og være en stor spåmann for og se at alt ligger til rette i Gazipasa for at denne byen kommer bli en av de fremste turistdestinasjonene  langs hele middelhavskysten.
Vi bygger før de store kanonene (investorene) setter i gang med sitt, og da blir det klondyke her.

Anders Knutzen uttaler: "Så derfor er mitt råd til interessenter. Kjøp nå, utviklingen kommer fort. Jeg garanterer at alt i prosjektet utføres med beste tilgjengelig kvalitet. Tomta er helt unik. Dere kommer neppe til og finne maken.  Leilighetene ligger i øverste prisklasse her nede – og vil således også være den beste investeringen for fremtiden. 1 kvarter fra flyplassen – jeg sier ikke mer."


Gazipasa Panorama v/Anders Knutzen - Mail: info@gazipasa-panorama.no

Design: Turtleweb